Kipas Susah Mati

Wednesday, November 14, 2012

Salam Maal Hijrah 1434

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
Salam Maal Hijrah 1434 untuk semua muslimin muslimat yang dirahmati Allah..


semoga dengan bermula tahun baru Islam ini, kita semua mendapat keberkatan, keharmonian
dalam kehidupan di dunia dan akhirat..
InsyaAllah..

click image untuk tumbesaran yang pesat
 
jom ramai2 sebelum dan selepas maghrib.. (:

Friday, November 9, 2012

1st ANNIVERSARY

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 07 November 2012

itulah tarikh keramat bagi kitorang..
kitorang sah sebagai suami isteri.. yeah! suami isteri tau!
tipu lar kalau kitorang x bercinta sebelum kahwin..
tapi tapi.. tempoh tue kejap gile bagi aku..
yes! dulu aku couple sampai makan 2-3 tahun.. x berbaloi nyah..
RISDA the 1st place we met.. on your birthday bucuk..
tapi x lebih dari sekadar rakan kerja.. cewahhhh!

okay! gambar nie x nampak aku gemok..

tak sampai setahun bercinta, kitorang decide nak kahwin..
lagipun mak kata x elok kawan lama2 tapi xde mende pun.. kan?
so, raya ke-3 (last year) bucuk datang dengan family untuk merisik..
just a simple ceremony.. so simple!
cincin satu + buah tangan.. nuff said!!

simple kan? hehe! (nervous gile time nie)
baba jangan jealous mak peluk kite!
jari macam tebu demok!!
we're engaged!
time nie dua2 family dah discuss seelok mungkin untuk tarikh pernikahan..
mula2 nak amik 11.11.11 tapi cancel last2 pilih tarikh 07.11.11

  

alhamdulillah kitorang sah sebagai somi n istri!
tengok laki aku tomey tecik jeh
majlis resepsi dah ditetapkan tahun 2012..
tarikhnya jatuh kepada 25.02.2012 (hari jadi aku)
preparation agak harem sedikit sebab bucuk ku sangat sibuk dengan kerja..
unfortunately, aku demam plak lagi seminggu majlis..
kad kawen tempah lambat, bridal pun lg sebulan nak majlis baru pegy..
(kelako kan bucuk?)
tapi alhamdulillah berjaya..
Allah permudahkan segala urusan.. syukur..


muka bahagia aku di kampung bahagia :p
muka bahagia bucuk.. (churp! muka bahagia ke muka gatal?)
kami saling sayang menyayangi.. (muntah darah)
kadang2 ada jugak kami terlibat dalam kancah wrestling
doakan kitorang kekal hingga akhir hayat.. :)
 to my lovely hubby :
terima kasih sudi jadikan kite sebagai isteri bucuk..
kite janji akan jadi isteri, sumi-sumi, mama yang terbaik untuk bucuk..
walaupun bucuk kurus tapi peruit bucuk muncit daripada kite.. hehe!
bucuk kuat! bucuk rajin! bucuk pandai masak!
keep up the good work sayang..
nanti belajar iron baju tau, nanti kite dalam pantang senang bucuk nak survive.. haha!
i love you so much! muahxxx!

sincerely :
your beautiful wife (cantik ke ko?)