Kipas Susah Mati

Wednesday, June 29, 2011

Selamat Bertukar & Selamat Datang

1st July lagi 2 hari je..
dats mean ramai yg akan pergi dan datang..
kat ofis aku nie je ade 3 orang including my ex-boss, my boss and my colleague..
di sini, saya Hafizah Shaharudin mengucapkan Selamat Bertukar & Selamat Maju Jaya kepada :-

Kak Mas - naik pangkat N27.. tahniah ye kak mas! ;)

Cekni (bukan nama sebenar) udah ke Kedah pule..
Cik Noralifah Ismail (dulu boss saye sewaktu di Admin pindah ke KL)
Puan Haiza Pie (boss skrg yg akan ke Taiping)

yang akan datang pulak.. jeng! jeng! jeng!
rakan pesbuk saye.. dulu kite pegy Kursus Induksi Umum sesame..

Puan Nur Hidayah Hamid a.k.a. Kak Buyung..
sonot ea dapat tuko.. (:


tahniah lar kepada semua yang terlibat..



backstabber

da le bertanduk, men tikam belakang pulak.. dunia sungguh.. WORLDDDD!!!

Monday, June 27, 2011

tepi kain

"eh eh.. ape nie? tepi sikit bley x?
kot ye pun nak jage tepi kain saye, bg le saye bangun..
nie saye nak jalan pun susah..
tengok tue.. kain awak pun terkoyak.. g jahit kain awak dulu ye.. (="


aku bukan rockstar untuk korang taip cite pasal aku..
jadi paparazzi segala..
just let me live in my own world..
aku x suke kacau idup org.. so, jgn lar kacau idup aku..
i do respect all of you..
thanks a lot because taking care about me.. (=

p/s : btw, saye x suke pakai kain.. c(:

Tuesday, June 14, 2011

Burmese Pool

hey hey! hari tue ken kami pegy Bukit Larut..
wtpe ko tnye? mandi manda lar.. huhu!
plan sebenar nak bwk budak2 merangkap adik kepade Fathin Farahin nie..
yelah.. cuti sekolah ken.. pe salah bg deme suke2..

so, adikku Fathin Farahin masak ayam goreng kunyit yg ade sgt byk sayur-sayuran..
adikku Fathin Nabila plak masak sotong masak dek nabila name diberi..
aku buat ayam masak kicap tapi pedas..

kitorang gerak terus ke Bukit Larut.. tade benti2 da..
da smpi sane, silap tempat pulak.. x pasal Fathin Nabila kene maki dgn Fathin Farahin..

kitorang mandi da petang da.. tejuk je setelah berpeluh seperti lembu utk meredahi belantara..
syok woo.. aku x pernah pegy sane.. kami celup2 dalam air pastu sesi melantak..
da melantak, bukan celup2 da.. terjun terus.. bersyampu segale.. hehe!

Fathin Nabila yg handal menggoreng sausage bersama abang iparnya..
Sapik Aloneeee..

Pasangan Bahagia Tak Hengat Sengat.. Cukpitot & Bambino!!

Saloooooon Percumaa..

Okay! Kami Nak Balik Da!! :D


Thursday, June 9, 2011

w i s h l i s t

entry kali nie pasal bende2 yg da lame aku idamkan..

banyak sanget sanget sanget tp ini jela buat mase sekarang..

macbeth.. sape2 ley tlg aku carikan menatang nie x?
aku nak pompuan tue punye fixie.. sebijik mcmtue!!
wah! wah! ini kene kompol duit lame ckit lar..


nanti kalau ade pape penambahan, akan ku tambah.. (=





Tuesday, June 7, 2011

anjing OH anjing

smlm ken aku menunggang le my baby AHK 6010.. na pegy kedai je pun..
tibe2.. sretttttttttttttttttttttttttttttt! (bunyi emergency brake)
dang dang dang urghhhh aukk aukk.. mcm2 bunyi ade..

aku da terlanggar seekor anjing warne putih..
aku da sedaya upaya elak anjing tue yg tibe2 melintas depan aku..
pade mulenye dye da berjaye melintas tp dye bley plak patah balik..
tertonggek tonggang aku nak handle baby aku drpd tengkerap..
baby ku selamat just ada goyang ckit.. tp tuan baby lebam2 dan bengkak2 seluruh badannye..
sakitnye.. pagi tadi aku pegy keje kaki aku straight je.. ble aku bengkokkan..
perghhhhhhhhhhhhhhhh! punye lar sakit tulang kering aku..

nak garu blkg bdn pun taley.. nak pki baju tut tut pun sakit.. tp alhamdulillah tade patah riuk
ke luke2 cedere parah ke..



untuk anjing putih : maafkan saye.. saye x sengaje nak langgar awak.. 
lenkali lintas tgk kiri kanan tau..
da lepas lintas, jangan patah balik.. seb bek awak selamat.. (: