Kipas Susah Mati

Tuesday, September 17, 2013

Raya 2013 At RISDA !!


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..
okay! aku kembali dengan cerita yang dah basi.. haha!
kali nie nak cerita sikit (sikit je) pasal Raya kat office plak..
kitorang wat sambutan Raya At RISDA on 27th August 2013..
pening kepala jugak cari baju nak pakai time majlis nie..
last-2 dah blur sangat dah sebab masa suntuk, aku rembat kat First Lady..
rm99.00 tak kurang tak lebih.. nak kata cantik sangat tak pun.. bese jewp..

kaunter pertanyaan meriah dihias!
persiapan pentas & meja makan..
cordless microphone sume somi aku setting siap-2..
port wajib amik gambar tiap-2 tahun!
mcm bese geng Briged Seni RISDA Perak opening show! haha!
mata tue memang pantas je detect camera..
photoshoot dengan boss baru! En. Awiskarni..
mahal punya pose.. hengko hado?
kan aku dah kata.. port wajib bergambo!
eceh ceh! bajet-2 je sume..
tetamu cilik! Nur Abyana Imani <3
tak dilupa gambar bersama suami terchenta! <3
kesian bucuk muka segan gile!
selamat datang ke Jamuan Hari Raya RISDA Perak :)
pose! pose! pose!
DATIN baju coklat memang sempoi!
okay! last pose!
my bucuk beraya dengan macbeth baruuuu..
hamper yang bucuk sebab jawab soalan cepumas.. EN ANSARI HISAP ROKOK APA? bucuk jawab : ROKOK DAUN!
tupperware plak aku dapat Lucky Draw..
isn't she lucky? cewahhhhh!

sekian untuk report RAYA tahun nie.. hehe!

Thursday, September 12, 2013

Salam Aidilfitri 1434 Hijrah

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

OKAYYYYY! post nie dah basi sangat-sangat da tapi peduli hape nak update gak..
tahun nie raya kedua bersama somi terchenta kateko..
belum bertiga lagi.. insyaAllah mana nak tau kot tahun depan bertiga kan.. amin.. :)

before raya wajib bayar zakat! si bucuk bayar zakat kat MYDIN Meru Raya.. 

Alhamdulillah..
Petang Sebelum Raya Pun Dah Start Masak Rendang Ayam..

Menu Wajib Hari Raya Pertama : Masak Lodeh

Mop Lantai.. Jam 3 Pagi.. Phewwww!

Duit Raya Untuk Mak, Ayah, Kakak2 & Anak Buah 16 Orang!

macam bese 1st raya kat Sungai Siput dan Kuala Kangsar..
petang tue shoot ke Batu Pahat..
(ini permintaan somi ku sendiri nak beraya kat Perak dulu.. tak caye tanye dye..)
pepagi raya lepas solat sunat aidilfitri kitorang cepat2 wat sesi fotografi sebelum rumah kena serang..

Gambar Tuan Tanah Kedaung Didahulukan!

My Family.. Tiada Dalam Gambar : Cik Yang & Chor

Anak Menantu Mak Ayah.. Tiada Dalam Gambar : Abang Min & Abang Din

3 Dara Kecuali Yang Tudung Merah Okay! Nie Anak-2 Buah Aku..

Nyah, Aku, Kak Chik & Yong.. Yong Tue Kakak Ipar Aku..

Big Family! Anak Cucu Shaharudin & Shamsiah :)

Man Behind The Scene Is My Hubby.. 
okay! jom balik Batu Pahat! :D