Kipas Susah Mati

Tuesday, December 31, 2013

GoodBye 2013 & Welcome 2014

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera..

kurang 1 jam kita dah pun melangkah ke tahun 2014..
maksudnya! umur pun dah makin tua.. huhu..
nak post pasal AZAM 2014 dah mainstream sangat kan..
azam tetap hado.. azam tahun 2013 pun macam tak tertunai je..
nak KURUS? lagi gemuk adelah.. haha!
yang penting NIAT tue hado okay..
terima kasih atas segalanya Ya Allah..
alhamdulillah aku masih dapat bernafas + menumpang di bumiNYA..

terima kasih my bucuk yang masih cinta dan sayangkan kite.. heeee!

hopefully 2014 will bring more happiness in our life..
new aim, new dreams, new achievements waiting for us!
forget the failures.. correct our mistakes.. insyaAllah success is ours..
Happy NEW YEAR 2014!



Tuesday, December 17, 2013

KENDURI NAIK BUAI & BERKHATAN


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabaraktuh..
okay.. hari nie ade mood sikik nak menaip.. nak share cite seminggu yang lepas..
ade kenduri naik buai & berkhatan untuk anak2 buah ku.. huhu!
so, this year 3 orang anak buah LELAKI aku dah register nak berkhatan..
excited gileeee sebab last time buat kenduri berkhatan masa abang aku darjah bape tah..
dalam tahun 70-an camtue lar.. dah lahir plak kan aku mase tue.. HAHA!
seronok sebab masak sendiri.. side dish je order kat orang lain.. main course SENDIRI!

simple je labelnye.. print! tempek kat goodies bag..

persiapan sume my bro in law n my husband punye keje..

macam cantik jeh.. macam comel jeh..

tepat pukul 3.00 petang, geng marhaban mak dah sampai..
lead vocal marhaban nie besan mak aku.. hehe!

Ariqa Fatina.. itu budak tatau dok diam..

All Black ye tema macik2 nie..
haruslah posing dengan mekenan yang lazottt!

sila telan air liur secara berjemaah..

from left : Aqil Azhar, Anas Aslami, Arif Azhar

finally! tido pun budak kecik nie..

Muain Collection, yang bertanggungjawab menyediakan buaian.. :)

nie keesokan harinya.. mandi beramai-ramai sebelum sunat!!

okay! get reday nak sunat dah! :p
nah! untuk tatapan muka selepas keluar daripada bilik doktor.. HAHA!

alhamdulillah.. kenduri berjalan dengan lancar..
hopefully tahun depan naik buai baby sendiri plak.. AMIN YA ROBBAL ALAMIN.. :)