Kipas Susah Mati

Thursday, January 3, 2013

Happy New Year 2013

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

1st of all aku nak wish Happy New Year 2013 walaupun arinie dah Page 3 of 365.. hehe!
aku tak celebrate kat mana2 pun.. just duduk rumah dengan family..
alhamdulillah everything went so well in 2012..
biasalah dalam satu tahun mesti ada yang best & tak best kan..
baik cerita yang best-2 jewp.. yang tak best lantak p kat hang..

peristiwa pertama yang best!
our wedding reception!

peristiwa kedua yang best!
holiday ke Pulau Tioman!

peristiwa ketiga yang best!
dapat tengok A7X live!

peristiwa keempat yang best!
1st time beraya sebagai somi isteri..

peristiwa kelima yang best!
dating dengan aweks2 PLKN! 5 tahun tak jumpa!

peristiwa keenam yang best!
Bukit Tinggi with hubby and family! :)

peristiwa ketujuh yang best!
yeah! Rockaway Fest! 

peristiwa kelapan yang best!
jalan2 JPO for the 1st time..

actually, banyak lagi cerita yang best-2 tapi cukup2 lar tue kan..
nanti orang muntah darah bace blog aku nie.. haha!
azam? macam bese lar azam nak kurus lar ape lar..
nak kurus tue macam payah je kan? payah lar dah kuat melantak!
apa2 pun aku harapkan yang baik-2 aje untuk tahun 2013 nie..
nak merayap tempat best-2 lagi.. jyeah!
nak berubah menjadi yang lebih baik daripada sebelumnya.. in shaa Allah..
nak baby jugak.. tee hee! :p
doakan aku berjaya ye kawan-kawan.. amin..