Kipas Susah Mati

Friday, March 23, 2012

HANIMUNNNN!



 say hello to Tioman!
malamnie pukul 10 nak gerak ke Pulau Tioman..
pegy dengan staff2 office tapi boleh diklasifikasikan sebagai hanimun sebab
tido mestilah berdua dengan somi tersayang.. HAHAHAHA

Monday, March 12, 2012

Advanced Birthday Present

assalamualaikum..

say goodbye to February..
we're in March right now..

aku suke February sebab hari jadi mak time tue, hari jadi aku pun time tue..
tahun nie plak, aku kawen time hari jadi aku.. bapak best!
tapi malam nak hari jadi aku kete baba plak kene hentam 
dengan cine gile bodoh mabuk sial!

betol lar orang tua cakap, "darah manis jangan merayap x tentu pasal"
aku ingat darah aku x manis da sebab tinggal nak bersanding je.. HEHE!
aku jawab manis je dengan mak aku, 
"mak, sume nie keje Allah.. yang penting kite perlu REDHOOOOO"

teruk BELLA depan belakang remuk..
baba diam x terkata.. xtau bape batang rokok abes time tue je..
sebagai tuan punye kereta, sayang nye kat kereta lebih daripada diri sendiri kot..

pandangan dari sisi belakang
pandangan dari sisi hadapan
 
 sekarang BELLA dalam ICU di Pusat Servis Proton..
hopefully BELLA sihat cepat ye.. amin ya rabbal alamin..

Monday, March 5, 2012

Reception 25.02.2012

assalamualaikum..
yeah! back to work selepas 12 hari bercuti kawen & rehat (termasuk cuti sakit)..
gambar2 dari OP lambat lagi dapat.. so, ini gambar2 dari UoP..
macam2 tangan ade.. ade tangan Nabella, ade tangan Min, ade tangan Husain.. =)

form left to right : EYKIN, SYAFIQAH, aku & ANEM
from left to right : DELAILA, FARZILLA, aku & AMY
with PUAKE TUMPO - National Service
with ADDA KECHIK!
kakak INTAN, kakak DAYAH, IMANI somel, aku..
ED! college mate!

OFFICE MATE! -RISDA-
adik2.. MAS, MIN & ANIS


my adik.. my sayang.. my "ORANG KUAT"..
KAK CHIK & ANIS CACA..
bestie/videographer - FYKA
family husband..
BIG FAMILY!!
RISDA again.. from left to right : UCI, NAWWAR, SUE, KAK MIMI & KAK ARE..
gua ade adik ipo.. kau ada??

siblings - sayang kome dunia akhirat!!
college mate.. HAFISZ & FAHMI..




time nie je aku sanggup buat k?

parit buntaq & ipoh mates.. tqsm sbb datang! =)


i love you more than yesterday.. muah!!


tangan di dada, mata pandang ke atassss!
celebration.. birthday gua lar! :D
pensibukkkkkk spoil!
02.02.1952 & 25.02.1989
25.02.2012 nie actually birthday aku yang ke-23
alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..
terima kasih x terhingga untuk mak (accountant & ass. big boss), family, siblings & kawan2 sume..
mane yang terkurang tue harap dimaafkan..
to husband : i love you sayanggggggggggg! muahxxx!