Kipas Susah Mati

Wednesday, February 27, 2013

Happy 24th Birthday To Me! (:

assalamualaikum.. 
25.02.2012 genap 24 tahun umur aku..
alhamdulillah aku masih diberi peluang untuk meneruskan hidup di muka bumi Allah S.W.T
dikurniakan kesihatan yang baik, syukur..
dianugerahkan suami yang baik, comeiii.. family yang best!

actually, aku tak expect apa2 pun untuk hari kelahiran yang ke-24 nie..
cukuplah suami, keluarga, kawan2 wish "Happy Birthday"!!

serious mattt memang tak sangka my bucuk suamiku yang tercinta buat sepeghaissss!
thank you so much sayang!
kite tak sangka bucuk kata nak bayar bill tapi bucuk bersusah payah pegy AEON sorang2..
cari hadiah untuk kite.. kite appreciate sangat! thanks again..

malam semalam bucuk nak belanja makan..
ajak adik n cukpitot sekali..
adik macam biasa tak pernah miss bagi hadiah tiap2 tahun..
thank you so much adik! sayang banyak2! muachs!
to cukpitot, time kasih sebab tiba2 belanja makan malam tadi! :D

bucuk kasi! i love you bucuk! :)
hadiah drpd adik n cukpitot! love both of you! :)

semoga hari ini lebih baik daripada hari semalam..
amin ya rabbal alamin.. (:

Friday, February 15, 2013

Mak's & Arffan's Birthday Celebration (:

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

hye kengkawan! sihat tak kome?
maklum lar kan dah habis cuti nie mesti lemau nak start keje + class..
sebelum cite nie lapuk, baik hapdet cepat kan..
isnin lepas, kitorang buat birthday party simple2 je untuk mak dan arffan..
tahun nie Mak menyambut birthday nye yang ke 61.. Arffan plak yang ke 7 tahun!
birthday Arffan 06th January 2006, Mak plak 02nd February 1952..

Gangnam Cake (kak chik buat atas permintaan Arffan)
ada laksa, ada masak lodeh, ada JAJAN!
kak chik with anis (:
aku! haruslah wajib menyelit! :p
nasib sempat snap my hubby! 
MAK with ARFFAN *love

si Arffan dah tak sabar nak kokak PSY
SIBLINGS (yeop je takde)
GEGEL with Mak *love always
di kesempatan ini, ijah selaku anak bongsu mak (cewahhhh)
ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir Yang Ke - 61..
Semoga Mak Dipanjangkan Umur, Dimurahkan Rezeki, Dikurniakan Kesihatan Yang Baik..
Sayang Mak Sangat-Sangat! Muachssss!

dan kepada Arffan Adlan Azmin,
belajar rajin-rajin.. jangan notty-notty sangat..
jangan taksub sangat dengan PS3 & iPad Mini tue..
mak su sayang Arffan jugak! muachs!