Kipas Susah Mati

Thursday, September 22, 2011

NAK DUA DUA -FOSSIL-

Vintage Re-Issue

Vintage Re-Issue Flap Crossbody 

AUFF! AUFF!

sedihnyeeee tengok orang yang tatahu nak buat ape..
then pegy stalk sana, stalk sini..
kau tade life ke haa? ataupun life kau sangat boring? heh!
lantak p lar hidup orang mcm mane..
kau jage idup kau da lar.. jadi manusia.. xpyh jadi anjing!

Tuesday, September 20, 2011

KENAPEKAUSUKESIBUKHALORANG

aku x pernah usik kau pun..
dengan sape kau nak kawan..
dengan sape kau nak kua..
sebab aku tau itu privacy kau..
abestue pasalpe kau sibuk nak amik tau hal dlm kain org?
jage le kain sendiri suda le.. kan lebih elok..
kot2 ade yg koyak, kite tampal.. kalau da teruk sgt, beli baru.. =)
aku penat tgk org mcmnie.. buat sesak je..
kau dapat ape buat mcmnie? dapat duit ke? dapat dose adele (rolling in the deep tiba2)

UMUR KITA MAKIN LAMA MAKIN MENINGKAT..
WHY DUN KITE BERUBAH UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH SEMPURNA? =)
RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL..

pesanan ikhlas ini bukan untuk orang lain sahaja, tapi untuk diri sendiri jugak..

Monday, September 19, 2011

Sunday, September 18, 2011

Upcoming Next

rasa macam nak buat marathon je tengok movie..
what's next?



sape nak jadi mangsa saya seterusnya?? -sangap movie-

GEMUK

orang suke sangat kate aku gemuk..
tertekan ke? no!
aku memang gemuk sejak aku dilahirkan..
aku lar anak emak + ayah yang paling debab..
kakak2 aku sume kate badan aku berketul2..
aku x sakit hati pun.. alhamdulillah kalau itu yang keluar daripada mulut korang..
tapi tengok balik badan kome tue, memang kurus gila larrrrr! 
(tangan di dada, mata pandang ke atas)
SEKIAN

Saturday, September 17, 2011

Hantu Bonceng


well, cite nie da lame kua kat wayang..
aku je x tgk2 lagi.. aku x tgk wayang da dekat 2 bulan..
bulan puasa mmg x pegy langsung lar..
time raya mmg sibuk gila.. so, aku terus subscribe Astro First..
haha! RM15 je.. save duit beli ticket + save duit minyak! :D

UCUK UCUK BABY BABY! 
haha! mmg best movie nie..
ringan2 otak je tengok..
CHILL!

Thursday, September 15, 2011

MULUT

only God knows why i did it..
yes, i'm no longer with "him"..
i made my own decision.. istikharah..
and i found the answer..

SYED MUHAMAD FAIZAL SYED HASSAN

* dye bukan rockstar
* dye x famous pun
* dye x kuat pun
* dye x handsome mane pun (for me, dye handsome)
* dye kurus, xde six pack or wutsoever
* gaji dye x banyak pun
* pendek 
* kurus
* x blaja tinggi

tapi.. tapi sayanggggggg..

* dye sangat baik
* dye sangat berani
* dye sangat sabar
* dye sangat somel
* dye sangat BERANI JUMPA ABANG SAYA YANG GARANG
* dye sanggup nak terima singa betina macam saya
* dye sanggup layan kerenah saya
* letih da nak tulissssss..

for those yang suka mengata, cakap belakang padahal kau orang tatahu apa2 pun..
keep on!!
aku hidup kat dunia bukan kerana kau orang..
aku perlu jaga hati keluarga aku..
aku perlu jaga hati aku sendiri..
aku da penat dengan dunia aku yang dulu..
aku da banyak buang masa + duit
aku da banyak hilang masa aku dengan keluarga aku

yes! entry nie khas untuk kau orang yang x pernah faham pe aku rase, pe yang aku lalui selama nie..
ONLY GOD KNOWS WHY
nanti aku kenduri aku jemput korang..
aku x pernah lupa kawan2..
just sometimes please respect privacy orang..
CHILL!


Wednesday, September 7, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432 HIJRAH

okay okay..
assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
hari nie hari raya ke 8 babe!
x terlambat rasenye nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin (ayat standard)

so, macam bese family Shaharudin Md Jidin beraye kat Sungai Siput je..
kami takde atok + opah da lame da..

raya pertama di Sungai Siput SAHAJA.. tade kemane2..
so, adik beradik yg ramai datang.. super duper meriah lar mcm selalu.. heee!

tuan tanah ye!
tuan rumah punye isteri.. tuan rumah malu xnak amik gamba.. :p
my great bro in law!
family Kak Chik.. <3
5 org drpd 15 org kayh!
the cousinssssss rulesss!
gle seronok dpt duit rayeee!!
the love.. =)
sister + nephew
nie hari raya kedua @ Kuala Kangsar
we're all black! <3

hari raya keenam, adik buat open house..
gle ah punye ramai org datang..
cukpitot, ika, meor, amy, dien, min, jue, syawal sume ade..
aku makan ckit je sebab petang tue da raye rumah fyka..

da siap nak pegy umah adik!!
muke lapo, muke derite, muke ngantok sume ade..
adik, abang, kakak
adik, adik + kakak, kakak.. haha! :D
okay! tutup suda cerita RAYA (tutup lar sangat)
overall, i have a great RAYA with them..
lots of loveeee!

Friday, September 2, 2011

makan nasi minyak? kahwin?

totally NO! :)
dun ask me anything about that..
seriously saye tak suke but its okay kalau tanye directly to me..
jangan cakap2 belakang sudeh.. 
bak datang tanya depan2 lar jack..

sekian, terima kasih.. :)

Thursday, September 1, 2011

alhamdulillah..

hey babes! it's 3rd hari raya..
tatau nak cakap ape.. just alhamdulillah..
all praises to Allah ..
a very special thanks to my big family..
my adik, sorry to trouble you..
and you, tengs for everything..
i will love you eternally.. :')