Kipas Susah Mati

Friday, February 15, 2013

Mak's & Arffan's Birthday Celebration (:

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

hye kengkawan! sihat tak kome?
maklum lar kan dah habis cuti nie mesti lemau nak start keje + class..
sebelum cite nie lapuk, baik hapdet cepat kan..
isnin lepas, kitorang buat birthday party simple2 je untuk mak dan arffan..
tahun nie Mak menyambut birthday nye yang ke 61.. Arffan plak yang ke 7 tahun!
birthday Arffan 06th January 2006, Mak plak 02nd February 1952..

Gangnam Cake (kak chik buat atas permintaan Arffan)
ada laksa, ada masak lodeh, ada JAJAN!
kak chik with anis (:
aku! haruslah wajib menyelit! :p
nasib sempat snap my hubby! 
MAK with ARFFAN *love

si Arffan dah tak sabar nak kokak PSY
SIBLINGS (yeop je takde)
GEGEL with Mak *love always
di kesempatan ini, ijah selaku anak bongsu mak (cewahhhh)
ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir Yang Ke - 61..
Semoga Mak Dipanjangkan Umur, Dimurahkan Rezeki, Dikurniakan Kesihatan Yang Baik..
Sayang Mak Sangat-Sangat! Muachssss!

dan kepada Arffan Adlan Azmin,
belajar rajin-rajin.. jangan notty-notty sangat..
jangan taksub sangat dengan PS3 & iPad Mini tue..
mak su sayang Arffan jugak! muachs!

No comments: