Kipas Susah Mati

Wednesday, November 3, 2010

Kursus Induksi Umum 08.11.2010 - 15.11.2010

pagi nie bukak2 e-mail je tengok2 kene pegy Kursus Induksi Umum kat Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka.
so, automatically aku tak pegy KL lar untuk Pertandingan Inovasi tue.. cian Kak Are kene pegy dengan ehem-ehem.. hehehehe! :D
so, aku terus search kat google pasal resort nie.. macam naissss je tapi tatau lar kan kot dalam gambaq ja..
i hope everything's gonna be all right sebab ramai kot yang pegy kursus nie.. 188 orang.. haha!

nais x view dye? hehehehehehe! ;)



aku x kire! aku nak main jugak kat sini!

No comments: