Kipas Susah Mati

Friday, November 25, 2011

♥ 22.11.2011 ♥

lambat update detik2 indah bersama CADBURY ini sebab ada masalah teknikal..
(sebenonye aku sibuk dengan hal2 rumahtangga)

aku cuti hari selasa sempena meraikan kepulangan suami ku ke tanah air yang tercinta..
bajet jeh! padahal balik dari PD jeh pun..

kami p jenjalan berdua lebih baik sahaja okay!
nie kira 1st date pas kawen.. hehe! malu ittew tau..
siap bwk bekal nasi goreng kampung.. baru smpi kat INFOTERNAK da habes..

dah tau gemok, dok depan!

windows shopping jeh pun.. aku beli stationery (pen, note book & bende2 lagho yang lain)
pastu pegy makan kat Tutti Frutti (dapat discount untuk LADIES)

jangan nak show off sangat cup tue lar..
nie memang kes jahat.. (PART 1)
nie kes jahat.. (PART 2)

pastu tapau pizza kat Domino's..

saye lapa.. hehe!
 bley makan dengan mak sekali kan sambil menonton Cinta Elysa & Edisi Khas..
kami pulang awal sbb ade org tue nak balas dendam mggu lepas x dpt tgk kedua2 rancangan itu..

kemudian, kami hidup sejahtera dan selamat.. amin.. =)

4 comments:

syj said...

dah tau gemok tangkap gambar dari atas gaya mesepes hehe

suke ayat last 2- kemudian kami hidup sejahtera dan selamat- amin =) <3 <3 epic

piejah said...

hahahaha! piejal nie xsuke amik gambo.. PAYAH!

hik!hik! itu ayat men bantai je idea xde..

syj said...

kah kah kah..xsuke amek gambo eks..adoii apa neraka beli DSLR..hehehe

piejah said...

dye amik gambo org mmg keje dye..
tp kalau dye nak beraksi mmg x lar..
so, i'm the model.. (model gemuk)