Kipas Susah Mati

Saturday, December 31, 2011

Bye Bye 2011

lagi beberapa minit je tutup lar tirai 2011..
okay! same macam sume orang, aku pun ade pahit & manis dalam tahun 2011..

PAHIT

* ramai backstabber muncul lepas aku clash dengan bf lama aku..
org2 nie xtau cite sebenar terus-terusan cakap belakang pasal aku..
( backstabber, i do hate love you.. awak sangat concern pasal saya.. muahhhh! ) 

* HILANG! mmbr rapat aku meninggal #FakhrulRaziNazri
arwah nie tua 4 tahun drpd aku tapi suke panggil aku kakak..
semoga kau tenang kat sane.. amin.. (al-fatihah)


MANIS

* aku beli baby LC awal tahun aritue..
dah lama aku mengidam moto nie.. dengan baby LC jugak lar aku
excident langgo anjing.. HAHA!


* mak dengan surprise nye beli Saga FL (Fizah Langsi).. *tengs mak



* da pandai drive but until now tade driving license lg *tengs hubby

* 1st time jejak kaki ke Genting Highlands *tengs hubby again
tapi aku x main ape2 pun sbb aku SAKUITTTTTT!

* jadi girlfriend Faizal Al-Juffry.. tapi kejap je.. SEBAB........

* dia terus meminang den nie haa nak koba kan kek ekau..

3 Syawal 1432
* jadi isteri kepada seorang lelaki kecik yang kool habaq hang..


* dapat mak mertua + adik ipo yang sporting..

* dapat buat mak & ayah aku lega sbb sume anak2 dorg da lepas.. =)
 
* tahun pertama aku merasa BALIK KAMPUNG!
( aku x pernah rase nikmat balik kampung sebelum nie sebab 
aku x penah tgk pun muke opah & atok aku both side )

* dapat mak tok & tok ( dua2 belah somi )


alhamdulillah everything went well in 2011..

ade banyak bad memories sepanjang 2011 tapi aku dah kikis & polish baik2 
pastu cover dengan osem memories..
standard lar kan.. sume org normal akan ade memory pahit & manis..
2012 maybe ade cabaran lagi hebat.. wallahualam..

* to my lovely husband, name baba penuh dalam diary 2011 kite.. tqsm! muahhh!

5 comments:

syj said...

2011 i think u doing great piejah

piejah said...

wah! really abam?

syj said...

yep..ko leh face those problemm


ko jumpe aku 1st time huhu

piejah said...

aduh abam! lupa nak update! sorry abam.. =(

syj said...

=.=