Kipas Susah Mati

Thursday, January 5, 2012

2012

assalamualaikum..

hari kelima di tahun baru 2012..

life aku seperti biasa.. xde ape yg berubah..
tapi mcm biasa lah awal2 bulan nie busy buat report..
pastu ade plak Amanat Pengurusan di Padang Rengas..
minggu satu lagi nak ke Port Dickson plak, attend kursus..
sabtu nie ke KL.. attend kenduri kahwin kat Ampang..
eh! eh! persiapan untuk bersanding x buat ape lg.. HAHA!

azam? tiap2 tahun aku ada azam..
"berubah menjadi lebih baik"
besar maksud azam tue..

* berubah menjadi hamba yang lebih baik kepada Tuhannya..
* berubah menjadi lebih baik untuk keluarga aku..
untuk keluarga besar & keluarga yang baru aku bina dengan somi aku..
* berubah menjadi lebih baik dalam pekerjaan..

semoga hari ini lebih baik daripada semalam.. amin..



2 comments:

OBIT LIVRE said...

Insyallah pieja.. amin :DD

piejah said...

insyaallah.. =)