Kipas Susah Mati

Wednesday, May 30, 2012

Men In Black III

date : 26th May 2012
venue : TGV, Kinta City
time : 8.00 p.m.


yes! da tengok da hari sabtu lepas..
MIB 3 kali nie ada 3 ejen (sebenarnya 2 jewp)
yang ensem2 sebelah Ejen Jay tue adalah Ejen Kay jugak..
tapi time dye muda dulu lar.. sebab tue tajuknya pun Back In Time..

bab aksi2 agak kurang.. tapi layan lar..
apa yang penting, aku teramat geli dengan makhluk bernama "Boris The Animal"
dengan x handsome nye, mate pelik2, pastu ada serangga ganas masuk dlm tangan dye..
part tue memang geli gile habaq hang..
(tipu lar kalau x geli)

ingat handsome sangat buat mcmtue?

moto pun berkarat berabok.. pegy lar cuci!
hat nie baru styleeee!
ceritanya si Boris The Animal nie kena penjara kat atas bulan nun (wawawa touh dia bulan)
tapi dye dapat balik ke bumi selepas awek cekci mekci Nicole Scherzinger
mai anta kek kat dye.. dlm kek tue ade bintang yang aku geli sangat tue!


 lepastue sampai jewp kat bumi, dye nak balas dendam kat Ejen Kay yang tangkap
dye mase muda mudi dahulu..
resah gelisah lar Ejen Kay nie memikiokannye..

bla bla bla bla bla

pastu Ejen Jay nie nekad masuk laci doraemon dan pegy ke tahun 1969
(tipu jewp! dye guna alat khas)
kat situ lar Ejen Jay jumpa Griffin..

jangan tertipu! Griffin pakai topi omey tue sebab pale dye buruk!

 Griffin nie boleh meramal apa yang jadi..
macam Tok Nujum lar konon..
tapi aku suke kinguk dye.. comel sangat!

Si Ejen Jay nie pun dah berjaya dengan misi nak ubah sejarah masa tahun 1969 tue..
dye dah cite sume kat Ejen Kay nie niat murni suci dye tue..
si Boris The Animal tue pun mati meletup..
cite lebih2 pun watpe en..
pegy r kome tengok kat wayang..
aku x tengok yang 3D punya pun.. tah kat TGV Kinta City tue x sure ade ke tidak..

4 bintang cukup kot! :)

No comments: