Kipas Susah Mati

Thursday, October 28, 2010

Lost World of Tambun

Last Saturday, aku dengan 2 orang kakak erma and cik anny pegy Lost World.. pagi2 da bangun, kunun2 nak jadi orang pertame masuk lam kolam.. hehe! alahai! kitorang pun dari Desa Tambun je.. ingat nak pegy jalan kaki je.. haha! so, 9.30 kitorang pegy sane.. pot pet pot pet.. amik2 gamba sume.. dekat pukul 10 lar masuk.. tiket dye rm38.. kalau beli online rm34 ajeee..pastu terus pegy rasmi kolam sebelum orang2 lain kencing.. hehu! ;p
aku nie pestime pegy sane (jakun r ckit).. salu lepak lua je, xpenah masuk dalam.. mandi2 macam orang gle.. sewa pelampung rm12 tapi kene bagi deposit rm10.. so total rm22.. kalau pulangkan pelampung dengan gelang, dapatlah balik rm10 tue.. locker pun rm10 jugak.. haha! koyak poket weyh.. da le ujung2 bulan pegy nye.. sume dah kering kontang poket segale..
da mandi2 sume.. kakak erma cantik nie ajak main segale permainan kat situ.. aku nie da lar penakut.. nak terkencing terberak jugak r.. tapi aku gagahkan jugak main gelongsor tue.. NICEEEEEEEEEEEEE!
pastu aku naik PIRATE tue terus collapseeeeeee! pening teruih.. kitorg makan2 pe sume.. pastu sambung mandi lagi smpi lah cik anny flu.. terus keluar.. cian cik anny damerah2 muke.. sume pakat beli mask taruk kat muke.. smpi skrg muke masih hitam.. haha! x banyak pun gamba sebab masing2 x bwk camera..

nie before masuk dalam (kulit masih cerah berseri [berseri ke..haha!])

cahaya keimanan terpancar.. ;)

menunggu giliran.. hehe!

macam kanak-kanak terbiar je..


nie time nak balik da.. muke nak jadi mcm kerepek da..


2 comments:

syj said...

bila nak bawak hahaha

piejah said...

nnt sunburn lagi.. )=