Kipas Susah Mati

Sunday, January 22, 2012

3.00 PAGI

assalamualaikum..
fuhh! fuhh! berabuk da blog aku nie..
sibuk ke sana ke mari.. nie pun baru balik dari PD..
wa sentap? tade maknenye..
tapi kalau lu langsi, mmg wa langsi balik jack..

bagi aku, bile aku da sedia terima tanggungjawab jadi isteri orang..
aku tau dah perbatasan pergaulan aku, tanggungjawab aku terhadap suami, mak ayah, keluarga mertua..
ilmu rumahtangga bukan berhenti setakat tue.. tak!!!!
aku masih belajar lagi dengan mak + kakak2 aku..

mungkin aku jarang balik kampung mak mertua.. tapi bersebab!
aku kalau boleh tiap2 minggu nak balik johor..
tapi kos tinggi bai.. nak cuti pun susah..
aku senang je nak cuti tapi laki aku? mmg susah..

so please lar, tayah nak tunjuk ajar aku pasalpe aku x balik kampung..
mai sini kaki hang boh dlm kasut kami tengok jadi lagu mana?
jangan samakan orang lain dengan diri kita..
orang mungkin ada masalah tapi takkan suma benda nak cerita dalam facebook? gila ka apa?
ada benda bley cerita jack, ada benda tue kena jaga ckit..
 kalau kenal aku setakat bapa hari ja jangan dok judge aku bukan2..
hang x layak okay?

2 comments:

misz anis said...

sabar maikel...org takkan penah puas ati ngan ape yg kite ade...=)

piejah said...

aku habis sabo da nie..
luah sendiri2 je..