Kipas Susah Mati

Wednesday, February 1, 2012

It's February 2012!

assalamualaikum..
wah! da masuk february.. lagi 24 hari for my 2nd big day..
macam da lame x update rasenye..
seriously sibuk gila.. ingatkan awal tahun boleh relax2 lar kan..

start tahun baru kena kursus..
balik dari kursus ada program Menteri KKLW turun Gopeng..
mggu nie plak ade meeting..

last friday aku pegy tempah wedding card..
kena perli setepek dengan budak keje ofiz tue, "cepatnyeeee tempah"
haha! ape nak buat dik.. akak cbuk.. ahaks!
tapi punye cepat lar dapat.. aku tempah jumaat, selasa aku da dapat..
nice job PMI Fast Print! =D
card pun simple je.. aku tau nnt org buang ke tong sampah kan?? hehe!



click pada image untuk membesar seperti JOHAN

dijemput sume follower + stalker ke teratak hambe ye..

semalam jugak lar aku pegy butik kawen..
pun kene perli setepek jugak..
tapi seb bek owner dye jenis sempoi kan..
aku x pegy mane dah.. terus deal kat situ..
tema jatuh kepada KELABU + PINK!!

cukup setakat ini! kbye!

4 comments:

AtikahKamal said...

kad kawen k.fish chantek..simple..ala2 hang tuah gtu ada keris sgala.. :)

piejah said...

hehe! bese je dik.. last minute buat card.. btw, tq =)
haha! itu uncle yg pilih nak keris2 bagai..

AtikahKamal said...

hehhehehe...kira uncle berjiwa hang tuah lah erk..hehhehe..pape pon congrats tau kak.. :)

piejah said...

hehe! tatau le dye.. hang kebun kot.. :P
tengs adik! =)